SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

NEKRETNINE

Trenutno dostupne mogućnosti za investiranje

Harmonia Sky Infinity

NOVO U PONUDI →

Harmonia Palace

POGLEDAJTE PONUDU →

Harmonia Residence

NOVO U PONUDI →

Hotel Harmonija

POGLEDAJTE PONUDU →

PRODAJA APARTMANA

Kupovina nekog od naših apartmana sigurna je investicija za budućnost. Investirajte u nas resort, uživajte u njemu i to nije sve:

GARANTOVAN POVRAT INVESTICIJE – 6%

Na raspolaganju su aprtmani u našim objektima:

  1. Harmonia Palace
  2. Harmonia Sky Infinity – NOVO
  3. Harmonia Residence – NOVO
  4. Hotel Harmonija – Dostupno odmah (4 raspoloživa apartmana)

KONDOMINIJUM KAO ZIVOTNI STIL I KONCEPT POSLOVANJA

Uobičajene karakteristike „condo“ hotela određuju se i prepoznaju kroz svojinu, zemljišno knjižno vlasništvo jednog ili više vlasnika nad smeštajnim hotelskim jedinicama sa upisanim teretom ugovorenog upravljanja objektom i smeštajnim jedinicama od strane menadžment kompanije (ugostitelja). Takođe pripadajući komercijalni ugovor u potpunosti uređuje bitna međusobna prava i obaveze između menadžment kompanije i vlasnika hotelske smeštajne jedinice. „Condo“ hotel je inovativan turistički proizvod koji već u začetku implementiranja ima prepoznate konkurentne vrednosti i razlikovanja koji ga čine jedinstvenim i bitnim turističkim proizvodom na domaćem turističkom tržištu. Znanje i novostvorene mogućnosti ulaganja u „condo“ hotele mogu se smatrati značajnim konkurentno diferenciranim indikatorom koji ovom novom turističkom proizvodu obezbeđuje značajnu i posebnu pažnju, zainteresovanost i bitnu tražnju.

AQUA PARK HARMOLAND

Aqua Park hotela Harmonia Palace – Harmoland pravo je vodeno carstvo dobre zabave i osmeha. Kombinujući gore navedeno vodeno carstvo u jedinstvom planinskom okruženju izmamiće Vam osmehe na lice i udovoljiti i najsitnijim željama. Na 1388 m2 zatvorenog prostora moći će da primi do 400 osoba u jednom momentu i ponudiće Vam raznorazne sadržaje akva i spa zone…

Dobrodošli u planinski vodeni svet.
Dobrodošli u Harmoland.
Dobrodošli u hotel Harmonia Palace.

to-topto-top
Datum dolaska:
Broj noći: