SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

O KOMPANIJI

Dobrodosli u kompaniju Harmonija Kopaonik.

Nasa vizija buducnosti, jedinstven koncept i unikatan razvoj sa akcentom na kulturna desavanja i razonodu predstavlja cilj koji se trudimo da ostvarimo. Kompanija ima vise investicionih projekata iz gore navedenih oblasti. Uspesno poslujemo na Kopaoniku od 2019. godine kada je otvoren nas prvi hotel, Hotel Harmonija 4*. Do kraja 2023. godine ocekuje se zavrsetak kompletnog Resort-a, koji pored navednog hotela obuhvatati i jedan od najluksuznijih objekata na Kopaoniku, Hotel Harmonia Palace 5*. Pored ova dva hotela, nas resort ce obuhvatati i zatvoreni akva park – Aqua Land Harmonia, kao i jedinstven teatar Concordia sa 600 mesta. A da bi sadrzaj bio upotpunjen osnovali smo Serijski i Filmski festival Zlatna Omorika.

Dobrodosli u Harmoniju, Dobrodosli u buducnost.

Dobrodosli u filmski grad!

O NAMA

Dobrodosli u filmski grad!

Resort Harmonija Kopaonik predstavlja hotelski kompleks sa unikatnim modelom poslovanja i razvoja. Sa ogromnim akcentom na razvijanje kulturnih desavanja, Harmonija Kopaonik kroz svoje investicije nastoji da oplemeni ponudu ne samo hotela, vec i celokupnog turistickog centra Kopaonik. Uporedo razvijamo luksuzan i sadrzajan kompleks, kao i aktivni turizam.

INVESTIRAJTE U NAS RESORT!
POSTANITE DEO TIMA SA POGLEDOM U BUDUCNOST!

Upoznajte sve nase brendove iz oblasti Hotelijerstva, Razonode i Kulture

Nasi Brendovi

Upoznajte sve nase brendove iz oblasti Hotelijerstva, Razonode i Kulture

HOTEL HARMONIJA

Hotel Harmonija 4* je prvi nas objekat izgradjen na Kopaoniku. Sastoji se iz dva bloka, od kojih je prvi poceo sa radom 2019. godine, a drugi 2020. godine.

Objekat sadrzi:
Recepcija, Parking, Restoran, Lounge bar, Pool bar, Wellness&Spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, Umetnicka Galerija, Decija igraonica, Bioskop, Konferencijska sala.


HARMONIA PALACE 5*

– u izgradnji –

Hotel Harmonia Palace 5* je objekat u trentno u izgradnji i otvaranje hotela se ocekuje do kraja 2022. godine. Sastoji se iz A i B bloka, od kojih Blok A sadrzi restoran i 58 apartmana, a B Blok sadrzi 91 sobu, Recepciju, Lobby bar, Concierege, Aqua Park, Deciju igraonicu, Panoramski restoran koji se nalazi na krobu hotela, i jos mnogo toga.

AKVA PARK HARMONIA AQUA LAND

– u izgradnji –

Zatvoreni Akva Pakr koji se nalazi u B Bloku hotela Harmonia Palace prostirace se na 1600 m2 (akva i spa zona). Jedinstven dozivljaj na planini. Otvaranje akva parka ocekuje se do kraja 2022 godine, zajedno kada i hotel Harmonia Palace.

SERIJSKI I FILMSKI FESTIVAL
ZLATNA OMORIKA

Osnovali smo Serijski i Filmski Festival Zlatna Omorika koji krece sa radom od ove, 2021 godine kada ce se odrzati i prvi festival. Festival u trajnju od 5 dana ugostice najveca glumacka imena iz nase zemlje i okruzenja. Festival zbog svoje posebnosti pretenduje da postane medjunarodni.


TEATAR CONCORDIA

Kako bismo nasim gostima priblizili kulturna desavanja, odlucili smo se da izgradimo velelepni tetar cije se otvaranje ocekuje izmedju 2022 i 2023 godine. Teatar jedinstvenog dizajna i akustiku u amfiteatru sa galerijom primace oko 600 mesta.
UMETNICKA GALERIJA HARMONIJA

Umetnicka galerija otvorena je sa ciljem da pomogne nasim jos uvek neafirmisanim umetnicima da svoje radove priblize siroj publici.

Serijski i Filmski festival

Zlatna Omorika

Serijski i Filmski festival

04.08 – 08.08.2021.

Posetite nas prvi serijski i filmski festival Zlatna Omorika koji ce se odrzati na letnjoj sceni hotela Harmonija u gore navedenom terminu. Uzivajte u najnovijim ostvarenjima nasih proslavljenih reditelja i glumaca. Pored ostalog, imacete priliku da pogledate najnovije ostvarenje Dragana Bjelogrlica – film Toma, kao i da uzivate u nastavku filma Juzni Vetar 2, i sve to uz naseg proslavljenog glumca Andriju Kuzmanovica.

Festival Zlatna Omorika svojom organizacijom pretenduje da ubrzo postane medjunarodni festival. Da li cemo u tome uspeti, ostaje da se vidi. Mi smo sigurni u da cemo uspeti da u narednim godinama postanemo znacajno mesto na kulturnoj karti desavanja u nasoj zemlji, regionu a i sire.

Fascinatna gradjevina

Teatar Concordia

Fascinatna gradjevina

 TEATAR CONCORDIA

Od avgusta 2021 godine pocinjemo sa izgradnjom velelepnog teatra koji u skladu sa svojim imenom i nasim resort-om nosi naziv Concordia. Concordia je latinski naziv za Harmoniju, te kako i samo ime kaze, ovaj teatar treba predstavljati pravu Harmoniju coveka, prirode i kulturnih desavanja. Zelimo da buducim generacijama ostavimo ovo nase zdanje kao znak kulturnog razvoja koje ce nam svima doprineti da nas odnos prema zivotu sagledamo iz drugog ugla. Ova gradjevina krasice obronke turistickog centra Kopaonika kao i naseg Resort-a.

Dobrodosli u Harmoniju, Dobrodosli u novi, bolji i lepsi svet!

Vizija


Nasa vizija je da postanemo sinonim kvaliteta, usluga i luksuza. Zelimo da postanemo jedan od najznacajnijih turistickih cinilaca na nasem najvecem zimskom turistickom centru – Kopaoniku, a da takodje da postanemo jedan od bitnijih turistickih cinilaca u Srbiji. Pomeramo standarde kako u oblasti investicija i poslovanja, tako i u oblasti zivljenja i brige o okolini. Zelimo da budemo sinoni za kompaniju koja se razvija i posluje u vremenu koje tek dolazi. Pruziti konfor, jedinstven pristup poslovanja i zaposlenima, stvoriti uslove za najzahtevnije goste i biti bolji od konkurencije, to je nasa vizija i nas cilj.

to-topto-top
Datum dolaska:
Broj noći: